Özel Ceyhan İlköğretim Okulu, yeni eğitim sistemine uygun bina yapıyor

Elbistan Özel Ceyhan İlköğretim Okulu, yeni döneme yeni bir atılımla giriyor. Okulun bahçesine 5 katlı yeni bir okul inşa ediliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Ceyhan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Pala, yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirmek için hızlı bir çalışma içerisine girdiklerini kaydetti. Okul binasının yapımında katkısı olan hayırseverlere teşekkür eden Pala, okulun çalışmalarının 1 Nisan itibariyle başladığını ifade etti. Pala, ?Okulumuzun resmi temel atma töreni için çalışmalar yapıyoruz ama 1 Nisan itibariyle çalışmalar başladı. Bölgemize çağdaş ve güzel bir eğitim yuvası daha kazandırmış olacağız. Elbistanlı hemşehrilerimizin, hayırseverlerimizin katkıları bölgemizi eğitim alanında da ileriye götürecektir.? ifadesini kullandı.

Pala, ?Eylül ayına yani yeni eğitim-öğretim dönemine yetiştirmeye çalışıyoruz. Yeni yıla yeni binamızda girelim istiyoruz. Binamız 5 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. 5 kat binada 500 öğrenci eğitim görebilecek. 4+4+4 Eğitim sistemine de uygun şekilde yapılacak.? diye konuştu.

Yeni okul binasında ayrıca,1 ve 2. kademeler için ayrı bloklar, tam donanımlı konferans salonu, fen ve teknoloji laboratuvarı, 22 akıllı derslik, 2 ayrı yemekhane, kütüphane ve cep sineması gibi birimler yer alacak. Basın mensupları ile yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri Zeki Yıldırım ve Eczacı Ramazan Yörümez de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber